Fashion Life

TAK RES LEP DAN – ZA KRATKO KRILO IN 4 KEPCE SLADOLEDA.

By on March 17, 2016

Zdi se kot včeraj, ko sem pisala o jeseni in zatem o prebujanju zime.

Zdaj smo na sredini marca in že res dolgo nisem imela tistega zbadajočega občutka v dlaneh, ko v rokah držiš veliko sneženo kepo. Bliža se pomlad.

Zjutraj se prebujam bistveno prej. Sončni žarki namreč že zgodaj osvetlijo vsak kotiček moje sobe. Ob tem zaslišim petje ptic, ki naznanjajo začetek dneva. Klišejsko kot se sliši, me taka jutra osrečujejo in napolnijo z energijo. Pretegnem se in vse je še lepše, ko pogledam na svojo levo stran in je tam. Z še vedno zaprtimi očmi, a odprtimi usti. Iz njih piha topel zrak. Še vedno se drživa za roke. Približam se in mu začnem nagajat. Kurc, ne bo spal, če sem budna… pa še dolgčas mi je!

In potem narediš načrt za cel dan, tak okviren… al’ pa ne… Poješ zajtrk in se v halji napotiš do omare. Oblečeš krilo in najbolj udoben pulover na svetu. Vesela si, ker ne rabiš debele bunde – ta bo kmalu odromala v klet k ostalim zimskim stvarem.

Gresta ven, na sonce. Ne z avtom, ker se bosta raje sprehajala. Pa tudi zato ne, ker danes sploh nimata avta… Zaželita si sladoled in ne poješ kepice, tudi dveh kepic ne – poješ dve gromozanski KEPI. On poje štiri, ker je začuda še večji sladkosned od tebe. Potem gresta naprej. Pogovarjata se o sebi, o drugih, o potovanjih. Smejeta se in nato se še malo spričkata. Ker imaš ti prav in on ne. Pa tega ne prizna in trdi svoje… Nekaj minut se sprehajata v tišini in ko se vajina pogleda srečata se zadržuješ in upaš, da ostaneš resna. Ne gre, fajn na širok’ se nasmeješ. Prime te za roko in vpraša: ”Kam pa zdej?”.

 

Krilo – Zara // Pulover – H&M // Jakna – Massimo Dutti //

Torba – Moschino // Škornji – Cinti

Neja xx

 

TAG

LEAVE A COMMENT