Life

ORIGINALNOST IN ŠTETJE LAJKOV NA NAPIHLJIVIH FLAMINGOTIH

By on August 4, 2017
Za vse nas. Bodimo originalni. Vem, danes je to težko – toliko ljudi na enem kupu. Toliko ljudi, ki se išče, ob tem pa so bombardirani s fotografijami tistih, ki naj bi se 'že našli'... Toliko ljudi, ki le šteje lajke na svojih napihljivih flamingotih.
Life

SREČNA V SVOJI KOŽI // #inbedwithklara

By on July 24, 2017
Ko sem ušla 'najhujšemu' obdobju svoje pubertete, sem šele res začela razmišljati, kaj pomeni biti srečen v svoji koži. Biti zadovoljen s svojo postavo in s samim seboj nasploh. Spoznala sem, da je prvi korak - ne primerjaj se z ostalimi. Vem, definitivno je to lažje reči kot izvesti. Zdi se kot kakšen recept za torto, ki ga najdeš na neki spletni strani – zgleda povsem logičen in enostaven, na koncu pa vseeno namesto rahlega čokoladnega biskvita, iz pečice pride nekaj, kar je na oko videti kot en kup trdega dreka.
READ ARTICLE
Life Places

PA KAJ, ČE DANES NIČ NE POČNEM!?

By on July 10, 2017
Vse je odvisno od dneva. Odvisno od tega, na katero nogo vstanem. Odvisno od vremena. Odvisno od počutja. Odvisno od tega, če imam menstruacijo ... Pride dan, ko živim po motu 'živi vsako sekundo, ker nikoli ne veš, če bo naslednji dan res prišel', spet drugi dan po motu 'jebeš vse, pejt spat – maš še cel lajf, da boš odkljukala vsa opravila'.
READ ARTICLE
Life

ŽIVLJENJE V NOGOMETNEM DRESU

By on June 1, 2017
Za vse, ki ste v zvezi z nekom, ki je življenje posvetil žogi ali smučkam ali surfu ali kateremukoli drugemu predmetu, s katerim si želi osvojiti svet. In za mojega Anžeta.
READ ARTICLE
Life

ZA VAJU, ZANJ, ZAME – ZA NAŠ ŠTIRI

By on April 25, 2017
Čas beži. Res. Ne vem, kdaj točno smo mi štirje postali to, kar smo. Vem samo, da je bilo tako naravno. Kot je popolnoma naravno zrak vdihniti in izdihniti. In vedno je bilo sproščeno. V taki meri sproščeno, kot se lahko počutim samo doma, naga, pred televizijo in z radlerjem v roki.
READ ARTICLE
Fashion

// … ČRNA X ZLATA … //

By on March 12, 2017

 
// Krilo – ZARA // Puli – H&M // Jakna – Massimo Dutti //
Čevlji – ZARA // Torbica – Moschino //

READ ARTICLE
Life Places

OD NAUČENIH ‘ABC’ DO POSTAVLJANJA REKORDOV

By on February 21, 2017

Pozabila sem že, kako lahko se je bilo pred enim letom usesti za računalnik in preprosto pisati. O vsem. Preprosto je bilo zato, ker…

READ ARTICLE
Places

RAJ, USTVARJEN ZA NAS ŠTIRI #TAJSKADRUGIČ

By on January 9, 2017
2 x Anže, 1 x Domen, 1 x Neja. Na okence smo položili svoje potne liste in nestrpno čakali letalske karte. Pred vkrcanjem smo odigrali, kar se je zdelo 373965745635 iger Enke, in nato vzleteli proti Dohi. Utrujenih možganov, težkih nog in skuštranih las smo težko pričakovali našo končno destinacijo. Potrpeti smo morali še 2 uri na letališču in ponovnih 7 ur na letalu.
READ ARTICLE


VIEW POST

View more
Life Places

MOJIH 10 NAJLJUBŠIH DESTINACIJ

By on December 9, 2016
Tukaj je mojih 10 najljubših destinacij, ki sem jih po dooooolgem premisleku le lahko izbrala. Niso v nobenem vrstnem redu in ni vključenega nobenega italijanskega mesta – saj je teh, ki so mi močno pri srcu, preveč, da bi lahko izbrala le enega.
READ ARTICLE
Fashion Life

IGRIŠČE, OBRAZ BREZ LIČIL, VINO IN ZELENA ORA

By on November 15, 2016
Pričela sem razmišjati o svojih dvajsetih letih življenja na tem svetu. Res, ni velika številka, marsikaj moram še doživeti in težko pišem o tem, kaj je bilo, ko sem bila otrok, ker se zdi, da sem otrok še vedno. Nikoli si nisem mislila, da bom že pri teh letih lahko rekla: ''Ko smo bili mi še majčkene kepice, je bilo vse drugače.'' Ampak res je bilo ...
READ ARTICLE