Fashion

POGLED V FANTOVO OMARO

By on November 6, 2015

Mislim, da je v življenju vsake ženske vsaj enkrat nastopil trenutek, ko je odprla svojo omaro in je jezno zavzdihnila: ’’Nič nimam za oblečt!’’. To so dnevi, ki jih sovražim. Včasih jih je kar več v mesecu in takrat po tri-urnem brskanju, ko sem razmetala in preiskala vsak kotiček svoje garderobe, vsak kupček majic in hlač, puloverjev in kiklic, odprem fantov predal in držim pesti, da je pri meni pustil kakšen dober pulover… ali majico… ali hlače… karkoli samo, da mi ni treba ponovno v svoje stokrat nošene kavbojke.

 

Nekatera dekleta si še mislit ne morate, kako uporabni so teli fantje in njihove obleke, haha. Pa ne samo zato, da lahko skočiš v njegovo majico in se navzameš njegovega vonja v upanju, da ga boš tako manj pogrešala, ker se tisti dan nista videla. Tudi v tem smislu ne mislim uporabnosti, ko ti podari neko reklamno majico, da v njej spiš, ker si se naveličala tudi svoje stare zmuckane pižame. Govorim o kosih, ki jih nosi tudi sam; in ko ne gleda, odpri njegovo omaro in pograbi vse, kar tako rada vidiš na njemu.

 

Sama sem začela s srajcami in zdaj nosim že njegove hlače! In ne, nimam meter devetdeset, sem kar sto petinpetdeset centimetrov majhen ’’štofelc’’ pa se lahko izvlečem s tem, da oblečem kavbojke svojega, dve glavi večjega, fanta. Tako je to, ko živiš v dobi boyfriend ’’jeansk’’ in stila – čim daljše in široko je, tem boljše je.

Anžetov pulover: Zara MAN

Anžetova srajca: Scotch&Soda

Anžetove hlače: Zara MAN

 

 

 

Neja xx

TAG

LEAVE A COMMENT