Fashion

NI VEDNO VSE TAKO KOT ZGLEDA. JE PA NA KONC’ VEDNO VSE GUD.

By on August 21, 2016

Našla sem popolno belo srajco. Pravim, da je čarobna. Čarobna, ker je prvi dan le srajca, spet drugi dan je oblekc’a, enkrat je zavezana okoli pasu, spet drugič odpeta plapola v vetru, potem je zatlačena v krilo in ob koncu dneva leži na tleh pri škripajoči postelji. Mogoče pretiravam in je izraz ’čarobna’ pretiran (saj je konec koncev le srajca)…

Na spodnjih slikah vidiš dekle. Pozira na način – daj me kao da ne vem. Izgleda kot da je vse na pravem mestu. Da je ona na pravem mestu. Nič je ne žuli in nikamor se ji ne mudi. To dekle sem jaz, če se ti to zdaj še ni posvetilo.

 

Resnica je, da smo bili tisti dan zmenjeni za večerjo. Jaz, Anže in preostala dva člana našega klana. Zadnji hip sem se spomnila, da bi lahko poslikala svojo opravo. Mudilo se nama je. Začelo je grmeti in oblaki so popolnoma zakrili sonce. Našla sva stopnice, kjer bi lahko naredila spodobne fotografije. Usedla sem se na tretjo in kar čutila sem, kako se srajca mečka in lepi na mojo zadnjico. Medtem, ko sem jo ravnala, sem kot tečna profesorica sikala Anžetu, naj obrne fotoaparat. Lasje so silili na oči, nervozno sem jih popravljala in tlačila nazaj za ušesa. Ker sonca ni bilo, sem komaj kaj videla čez sončna očala. In visoke pete… Da teh ne omenjam. Lahko jih je ustvaril le najbolj žleht človek na svetu, ki si verjetno želi, da bi si ženske od bolečin odrezale noge. Pa še zatikale so se v luknje stopnic, da sem parkrat skoraj padla. Ampak takrat sva se smejala. Mimoidoči tut.

Po cca. petdesetih slikah, ki jih je naredil Anže (živčen seveda, ker je bilo nebo vedno bolj črno) sem jih sezula, odhitela do avta, se preoblekla in preobula.

 

 

Nisva zamudila. Dež naju ni ujel. Velik smo pojedl’ in velik popil’. Drugi čevlji me niso žulil. Vse je blo gud.

Tut par slik je izpadl čist gud…

 

 

Neja xx

 

 

Srajca && Torba – ZARA // Čevlji – Missguided (za mazohiste)

TAG

LEAVE A COMMENT