Sem Neja Stoilkovsky in to je moj blog.

Po dolgem načrtovanju in razmišljanju – a bi al ne bi – ga imam! Vse to je zame povsem nekaj novega in na nekakšen način… čudnega in strašljivega. To, da ravnokar ne vem, za koga pišem tale post, kdo bo lahko kadarkoli prebral kakšno mojo misel (pametno ali ne), kdo bo videl, kaj sem oblekla, kaj pojedla in kam sem šla. A ravno to, da ne vem, me navdušuje in navdaja z adrenalinom. Mogoče pišem samo zase, mogoče še za kakšno radovedno duš’co.

In če se sprašuješ, o čem pišem, je moj odgovor zate – o vseh stvareh, izkušnjah in pripetljajih, ki jih rada fotografiram, jih delim ter bi se le-teh rada spomnila tudi sama, ko bom v dolgočasnih večerih ’’čekirala’’ svoje starejše poste.

Moj blog ni striktno opredeljen – ni fashion, beauty, food ali travel blog. Sama nisem ekspert v nobeni od teh kategorij. O svoji strani rada razmišljam kot o mešanici vsega meni najljubšega na svetu. Rada napišem nekaj o kakšnem novem (ali starem) kosu iz svoje garderobe, o restavraciji, ki me je navdušila ali o kraju v katerega sem se zaljubila. Pa tudi o čisto navadnih, mogoče brezveznih dnevih, ki jih sestavljajo jutranja kava in sprehod ter nadaljno lenarjenje doma, v najbolj udobni trenirki na svetu in skodelici čaja v roki ter z včasih prazno, včasih polno glavo (za)misli.

To so utrinki mojega življenja, življenja dekleta, ki si želi spoznati vse kar obstaja in ljubi vsak aspekt le-tega.

Dobrodošli v mojem malem svetu, na spletu.

Neja xx