Fashion

A NISI TI MAL PREMAJHNA ZA TAKE HLAČE?

By on July 14, 2016

Zagotovo si se že kdaj v svojem življenju znašla v situaciji, ko ti je bil nek trend zeloooo všeč, a si sebe enostavno nisi predstavljala v kakšnem takem kosu. Zame so bile to vedno hlače na zvon’c oz. vse te zelo dolge in široke stvari. Ker pač tako so vedno govorili – te ta majčkene ne morejo nositi nečesa, kar jim pokriva kolena, kaj šele, če jim bi kaj segalo do gležnjev – v takih oblačilih izgledajo pritlikave!

Te misli sem se otresla pred dvema letoma, ko sem se odločila vsa ta ’pravila’ brcnit nekam daleč stran iz svojih možganov. Ko sem se znašla v trgovini, sem odložila oprijete hlače, s katerimi sem že zavila proti blagajni in si upala vzeti tiste najširše in najdaljše. Začela sem postavljati svoja pravila – nositi stvari, v katerih se pač počutim super pa naj so narejena za tiste z naaaaaaaajdaljšimi nogami!

 

Tako lahko zdaj nosim več raznolikih oblačil kot včasih. Ne rečem – vedno zagovarjam dejstvo, da vse pač ne paše vsem. Pa vseeno nikoli ne veš, dokler ne preizkusiš.

 

Sama zdaj obožujem hlače kot so te, ki jih imam na naslednjih slikah. Nič se ti nikamor ne lepi, vse se ti ’lufta’ in tudi tangice ti ne zlezejo čisto tja gor, da se potem nerodno zibaš sem ter tja, da bi jih lahko nekako potegnila ven iz riti brez, da bi kdo opazil, da nisi čisto taka dama kot se zdi. Kurc, pa te dame – ti kr potegn!

 

Do naslednjič!

Neja xx

 

// Hlače – ZARA // Top – H&M // Čevlji – ASOS //

TAG
2 Comments
 1. Reply

  sara

  December 31, 2016

  O zelo lepo ti paše styling, pa super frizura!

  • Reply

   Neja Stoilkovsky

   January 9, 2017

   O, najlepša hvala!!!

LEAVE A COMMENT